Saapuminen

Lähtö

1 huone, 1 aikuista, 0 lasta

Huoneita

Huone 1

Aikuisia

1

Lapsia

0

Lasten iät

Huone 2

Aikuisia

1

Lapsia

0

Lasten iät

Huone 3

Aikuisia

1

Lapsia

0

Lasten iät

Huone 4

Aikuisia

1

Lapsia

0

Lasten iät

Control not found ucOccupancy5!

Varauskoodi

Hakuehdot ovat muuttuneet. Klikkaa "Hae", jotta saatavuuslista päivittyy.

Hääyö Hotel Fabianissa

Helsinki ja romanttinen hääyö – Hotel Fabianissa tietty! Hotel Fabianin hääyöpaketti tarjoaa kiireettömän hetken hääjuhlien jälkeen, jolloin on aikaa nauttia toisistaan ja läheisyydestä.

Lemmikkipaketti

Hotel Fabian toivottaa tervetulleiksi myös lemmikit lomailemaan! Lemmikkipaketti sisältää: lemmikkipyyhkeen, ruokakupin, herkkupalan koiralle ja vinkit Helsingin parhaisiin koirapaikkoihin.

Perheloma

Helsingissä riittää nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Majoittuessasi Hotel Fabianiin löydät kävelyetäisyyden päässä puistot, museot, kaupat,  Allas Seapoolin , Kauppatorin jne. Kauppatorilta pääset suoraan lautalla mm.  Suomenlinnaan ,  Lonnaan  tai vaikka  Korkeasaareen .
Kalenterissa näkyvät hinnat ovat alkaen per yö hintoja.
      Vapaita huoneita
      Muutamia jäljellä
      Ei huoneita
      Erikoishinta
Valitut päivät: - yötä , Yht.
yötä Yht.
Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhäisistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Etu on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin.
Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Kampanjahintaisia huoneita rajoitettu määrä. Kampanja koskee vain uusia vapaa-ajanmatkustamista koskevia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen etuun. Maksu paikan päällä, ei laskutusta.